Tanácstalan tanárok és diákok
"Sikeresen lezárult a legrangosabb, legnagyobb múltú országos környezet- és természetismereti tudáspróba, a Kitaibel Pál Középiskolai Biológiai és Környezetvédelmi Tanulmányi Verseny döntője, és ezzel pont került a 2016/2017-es tanévre meghirdetett szellemi erőpróba végére."

Tovább  >>>  a TermészetBúvár 2018/1. szám teljes cikkéhezA Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Konferencia
Kitaibel Pál Szekciójában született eredmények
Győr, 2017. november 22. Tisztelt Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Hoczek László 2017 augusztusában visszavonult a Kitaibel Pál verseny szervezőbizottságából. A verseny folytonosságának biztosításához szükséges szervezői és lebonyolítói háttér felépítése időt igényel, ezért az iskolák és a versenyzők számára megnyugtató módon a versenyt a 2017/2018-as tanévben nem tudjuk meghirdetni. A verseny országos döntőjének megrendezését a Széchenyi István Egyetem mosonmagyaróvári kara a jövőben továbbra is vállalja. Ugyanakkor, az iskolai, és megyei/fővárosi fordulók lebonyolításához a versenybizottság keresi azt a szakmai tapasztalatokkal rendelkező teamet, amely a szervezőmunkát eredményesen tudja megvalósítani.
  Utolsó módosítás: 2018. február 24.
   
  Versenyfelelős: Dr. Zsédely Eszter
   
  A honlapot gondozza: Gergely Tibor

(A nevekre kattintva küldhet levelet.)